overskr_profil

 macadamia side logo-color

  


   

Se hvordan Macadamia produkter blev brugt til dette års Grammy uddeling
 
 

 

CHRISSY TEIGEN GRAMMYS HAIR 2014

The Trick to Attaining Sexy, Rocker-Chic Waves.

One thing is true: Chrissy Teigen knows how to create a stir. From her hilarious Instagram videos to her self- deprecating tweets, she's one model on our "must make our BFF" list.
Chrissy recently showed off ultracool rocker waves at the 2014 Grammy Awards, and her stylist, Giannandrea, taught us how we can get that off-duty, "effortless" look at home.
(He's the "mane" man behind Naomi Watts and Kate Hudson, too. NBD.) Plus, get his take on
the braid to add some bohemian flair. 

 

 

dba2014-hydrate-forside-web3  

 

 

 

 

HISTORIE:

DESIGN PROFESSIONEL AMBA - det tidligere Design Frisørerne. Selskabet blev stiftet som et andelsselskab tilbage i 1981, hvor en række fremsynede frisørmestre fra Jylland og Fyn fik ideen til at stifte frisørmestrenes eget frisørselskab. Filosofien bag stiftelsen var bl.a. at tilbyde alle medlemmer professionelle produkter til en lavere pris og med bedre avance, mindre lagerbinding, samtidigt med at virksomheden skulle kunne tilbyde medlemmerne og deres ansatte frisørkurser, for at sikre den bedste uddannelsesplatform for alle.

Der er løbet meget vand i åen siden da, og i dag er selskabet åbent for alle. Så hvad enten man som frisørmester søger en hovedleverandør eller en leverandør af enkelte produkter, så kan man frit vælge. Det vil sige, at du kan købe produkter hos os som i alle andre frisørselskaber uden nogen form for bindinger. For de der gerne vil have det mest mulige ud af AMBA’et kan vi tilbyde, at blive andelshaver. Et andelsbevis – der kun koster ca. kr. 4600 efter fradrag (én gang)- giver medlemmet ret til andel i reservefonden (bl.a. afdrag på bygninger, lagerbeholdning), bonus og medbestemmelse i virksomhedens forretningsgang.  

Hvorfor DESIGN ”PROFESSIONEL”!? Mest fordi, at selskabet er stiftet af de professionelle og for de professionelle, og vores hovedaktiviteter ligger hos dem. Vi – som selskab – arbejder for at frisørmestrene skal få mest ud af deres frisørvirksomhed uden at de skal gå på kompromis med kvaliteten eller service. Derforuden har vi også udviklet et undervisningskoncept, der målrettet intensiverer undervisningen for alle medarbejderne på salonen og sætter efteruddannelsen i system, så frisørerne bliver dygtigere og mere kompetente rent fagligt.

Det er særdeles vigtigt for os, at selskabets leverandører hjælper os med at holde produkterne og de brands vi har, ”professionelle”. Det vil sige, så frisørerne kan sælge produkter, der er forbeholdt dem og ikke sælges i lokale supermarkeder og via diverse produkthjemmesider.

For os er din succes vigtigere end noget andet…